tirsdag den 30. august 2011

Sigurd 4 mdr. i dag

Når man er 4 mdr. så kan man i hvert fald ikke sidde stille :-) ....
Tænk Sigurd er 4 mdr. allerede og nu skal man så begynde at overveje fast føde i form af grød og mos. Man kan drikke vand uden det koges først. Ja der sker så uendelig meget i den lille drengs liv. Det mærkes også om natten skulle mor lige sige.. og så higes der en del efter den meget eftertragtede modermælk.

Sigurd er en lille aktiv dreng med en særdeles veludviklet nysgerrighed. Han elsker at tumle vildt. Jo vildere jo bedre. Og så kan der grines højt. Ellers har Sigurd let til smil og er en meget glad og social dreng. Specielt er han vild med mor, far og storebror. Han elsker musik og sang  - Kim Larsens Glemmebogen for børn er bestemt et hit. Sigurd elsker vand og selv en våd vaskeklud i ansigtet afskrækker (endnu) ikke den lille gut.
Sigurd triller fra ryg til mave (har gjort 1 mdrs tid), men har stadigvæk glemt mave-ryg bevægelsen (for det meste), så mor må redde lillemanden når det bliver lidt for hårdt på maven. Lige nu er han ved at opdage sine tæer, som han tager i hånden, men endnu ikke har puttet i munden. Ellers er det den vej alting går i øjeblikket (så savlesmækken er Sigurds tro følgesvend), og hans hænder er det bedste legetøj. Der øves i kravleøvelser nu og der bliver møvet og mavet meget omkring :-). Ja Sigurd vil frem i verden. Og så kan han "næsten" sidde selv :-)

1 kommentar:

  1. Store, skønne dreng! Stort tillykke med de 4 måneder til lækkerfyren :-)
    -og hvor er han dog bare dygtigt!

    Stort kram Louise

    SvarSlet