mandag den 14. marts 2011

Fødselsforberedelse

Shit... Nu er den altså ved at komme tæt på ... fødslen. Var til første fødselsforberedelse-møde i dag, ganske udemærket. Og lige om ganske kort tid, så skal jeg igennem en FØDSEL...
Nej pjat. Jeg er faktisk ikke så bange for at føde igen. Er sikker på at det bliver en lige så fantastisk oplevelse som sidst. Med vandfødsel og det hele. Nej det jeg er virkelig angst for er, at jeg sprænger og skal syes. Uh det ryster min krop bare at tænke tanken. Men jeg må overvinde min angst, og ikke være sådan en tøs, hey et par sting hist og her, hvad gør det ?:( 
Uha jeg kan mærke, at jeg ikke helt er der endnu - MEN DET KOMMER JEG!  


I dag er har ellers ikke stået i mit tegn, træt i kroppen, ret øm og minus søvn, men så er det godt, at jeg har tid til 1 times graviditets massage i morgen - Uhmm glæder mig. :-)

2 kommentarer:

 1. Hej Ulla - om jeg ved, hvad du tænker og føler.. men ved du hvad? Du mærker ikke du sprækker.. dine smerter er placeret godt andre steder.. SMiler..

  Skriv til Mette.. du skal have taget billeder hos hende.. og hun er billig..

  Hvornår tror du, at graviditeten går i gang? skal vi se om vi kan ses inden? Kunne det ikke være lidt sjovt?

  SvarSlet
 2. Hvor bliver det bare spændende. Det skal selvfølgelig nok gå super godt. Det er jo den vildeste oplevelse, og efter nogle uger er man jo ved at være hel igen ik..;-)
  Det er en skøn blog du har. Glæder mig til at følge dig.
  Kh Vibeke

  SvarSlet