fredag den 13. august 2010

En blogoholics bekendelser

Et lidt ældre foto, men pyt med det...

Nu er det så blevet min tur til at blive tagget i den her omsiggribende blogleg - Tak Malene ;)... Fortæl 10 ting om dig selv...
Jeg har lagt hovedet i blød og tænkt... Måske ryster jeg 10 bekendelser ud af ærmet...

1. Jeg er en midget... eller rettere 163 cm lav. Det er 5 cm mindre end gennemsnitshøjden af dansker kvinder og det er 5 cm der ALTID mangler. Fx er jeg altid den der må kravler på hylder i supermarkedet :( Verden er altså skabt til gennemsnits mennesker...

2 . Jeg er totalt stædig på godt og ONDT... Vil alting selv og kan alting selv, men resultatet er altså også derefter...

3. Jeg har blaffet mig gennem Europa og over Atlanterhavet.... (først bil så yacht..). Sejladsen blev udført uden forudgående erfaring og jeg måtte lige vænne mig til det nye miljø med et mindre ophold på Gibraltar, bare for at gøre mig klar til det våde element. Men det var en fantastisk tur som gjorde jeg også sejlede hjem over Atlanterhavet igen... :)

4. Jeg har læst dramaturgi i Århus og virksomhedskommunikation i Odense men arbejder i Ungdomshuset i Odense.

5. Min søn Lukas fylder 12 år på søndag og han er halvt englænder. Jeg har nemlig også boet i England. (Er ikke længere sammen med faren). Lukas taler både dansk og engelsk flydende.

6. Jeg er totalt kreativ og lettere gakket i hovedet, men så dårlig praktisk, at jeg har svært ved at få det udført... Det er frustrerende og ret øv... Men sikke kunstneriske billeder mit indre lærred til tider er fyldt med ..

7. Jeg har i rigtigt mange år været tilknyttet det lille fantastiske nutidsmuseum Tidens Samling i Odense. Lavet shows, selv medvirket og instrueret, skrevet et hav af presseartikler og meget meget andet. Besøg det HER .

8. Elsker Nescafé men drikker også rigtigt meget sort Pukka te, som er den tidligere lilla, nu er pakken så blevet sort. Den kan godt være svær at få fat på.

9. Bor sammen med min dejlige kæreste, som jeg første gang var sammen med som meget ung, og som jeg efter rigtigt mange år har fundet sammen med igen.

10. Er opvokset i en cykelbutik, så har absolut INTET begreb om cykellapning eller andet med cykler, afleverede jo bare cyklen på værkstedet som barn, og så var den klar i et snuptag.. I dag er desværre hverken min far elle mor levende længere.

Jeg tagger:

Lonni fra Mig &mine

Kolorista

Gowry

3 kommentarer:

  1. Dejligt at høre mere om dig :)

    SvarSlet
  2. Iiih, hvor spændende! Mange tak for tagget - må lige tænke over 10 ting :) Hyggeligt at høre med om dig :)

    SvarSlet
  3. Sikke fine ting du fortæller om dig - og tak for tagget ;-) KH Lisbeth

    SvarSlet