fredag den 16. juli 2010

Øv - dag

Sikke en dag jeg havde i går. Det var ganske enkelt ikke min dag. Måske var jeg ramt af en hormonel influenza... Tja godt nok startede dagen vældigt fantastisk med et tilbageblik på dagen før, hvor posten kom med de skønneste Mumi billeder, havde en oplevelsesrig fin tur til Ikea, og som endte med et par skønne ting fra den lokale genbrugs. Tja i går skulle det hele så på plads... billeder i rammer osv. Jeg fik også stillet det fint op og taget et par billeder... :)

Men så kom varmen og vinduerne blev slået op... Ak det gik ud over den fine nye genbrugsvase som ved hjælp af vind og vægt fra Mumi røg på gulvet... Det blev så startskuddet til en dag, som boltrede sig med små og større plagfulde og irriterende episoder, som jeg i dag trods alt har glemt. Men jeg husker mit bankende hjerte, uro og dårlige humør fra i går... Lad dagen i dag blive smuk og gul og bare dejlig hele vejen igennem :)

Lille My


Rester fra morgenmaden

1 kommentar:

  1. Øv for en dag. Jeg håber idag har været en hel del bedre. Hvis det er til nogensomhelst trøst, så har jeg også haft en vind-skade herhjemme.
    Tre lysestager i træ blev væltet ned, og én af dem fik et hjørne hakket af - øv! Møg blæst! ;)

    SvarSlet